Blog

Inspire me Daily

Inspire me Daily en NutriBoost

Ik ben Marloes, 24 jaar en ik ben eigenaresse en oprichtster van de feel good website inspiremedaily.nl. Ik schrijf over allerlei verschillende dingen zoals beauty, fashion, liefde, spiritualiteit, lifestyle en health. Omdat ik mijn voedingspatroon drastisch moest veranderen omdat ik candida heb, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in gezonde voeding en superfoods waardoor ik bij Nutriboost.nl terecht kwam.

Superfoods

Ik vind superfoods nog steeds fascinerend. Hoe cool is het dat bepaalde bessen, zaden of poeders uitzonderlijk hoge voedingswaarden bevatten? Ik probeer ze dan ook zoveel mogelijk te nemen omdat ik dan niet alleen mijn gezondheid verbeter maar ook omdat ik er een goed gevoel van krijg. Je lichaam zoiets gezonds gunnen doet namelijk ook veel voor je geest omdat je er zo happy van wordt. Wanneer je eenmaal superfoods begint te nemen, dan is de kans groot dat je dat altijd zal blijven doen. Geloof me, elke dag een groen tarwegras drankje wordt zo normaal als je kop thee bij het ontbijt. Elke ochtend doe ik dan ook braaf mijn portie chia zaad, lijnzaad en goji bessen door mijn ontbijtyoghurt omdat het nu in mijn systeem zit.

Op mijn website inspiremedaily.nl schrijf ik regelmatig over superfoods waarmee ik andere mensen hoop te inspireren om deze health bommetjes ook te gaan gebruiken. Een final tip voordat we het koude weer tegemoet gaan is het nemen van spirulina. Deze poeder kun je gemakkelijk mengen met water, door een shake of je gooit het in de blender met groentes en fruit. Het geeft je weerstand een enorme boost. Met de producten van Nutriboost.nl kan ook jij jouw gezondheid verbeteren. Superfoods heten niet voor niets superfoods dus maak er gebruik van!

Liefs,
Health freak, Marloes

Leave a Reply