Blog

Biologische Brahmi Poeder

Biologische Brahmi poeder

Biologische Brahmi Poeder is een poeder gemaakt van de Brahmi plant. De Brahmi plant wordt ook wel de Gotu Kola plant genoemd. De Brahmi plant is oorspronkelijk afkomstig uit India, groeit dicht op de grond en wordt niet hoger dan 20 centimeter. Het plantje groeit voornamelijk in moerassige gebieden en wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde (alternatieve Indiase geneeskunde). Vooral de bladeren en de stelen worden gebruikt in deze geneeskunde, hiervan werden dranken en andere gerechten gemaakt.

Brahmi poeder staat bekend om zijn voedingskracht. Het werd voor het eerst gevonden door de indianen die het gebruikten voor hun mythologie. Deze oude mensen gebruikten Brahmi om de hersenfuncties te verbeteren. Maar is het echt zo krachtig?

Wat is Brahmi poeder?

De naam Brahmi komt van de Indiase mythologie Vedische God van de Schepping die de naam ”Brahma” kreeg. De oude indianen geloofden dat deze god het universum creëerde met alleen zijn gedachten. Deze oude mensen geloofden ook dat we met natuurlijke kruiden onze eigen genezing konden creëren.

Brahmi heeft veel verschillende namen, zoals: baby tranen, bacopa en water hyssop. Brahmi is te vinden rond zeeniveaus tot 1300 meter. Brahmi kan overal met water groeien.

Is jullie Brahmi biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Brahmi die we gebruiken voor onze Brahmi Poeder komt uit India. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze Brahmi is organisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom EU-biologisch gecertificeerd.

Hoe wordt jullie Brahmi gemaakt?

Onze Brahmi wordt biologisch geteeld zonder gebruik te maken van chemicaliën en pesticiden. Op deze manier kunnen onze planten organisch groeien en op een natuurlijke bodem.

Het Brahmi poeder is afkomstig van een kleine plant met kleine groene bladeren en met kleine witte bloemen. Onze brahmi wordt zorgvuldig geoogst en vervolgens verwerkt tot het poeder zoals wij het kennen. Dit gebeurt allemaal zonder het gebruik van chemicaliën en andere stoffen. Dit is om ervoor te zorgen dat ons product volledig biologisch is en ervoor te zorgen dat het van de kwaliteit van de brahmi vertrouwelijk is.

Groothandel in Brahmi-poeder

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch Brahmi poeder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt Brahmi poeder in bulkprivate label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Diensten

Onze Organic Brahmi is beschikbaar voor de volgende services die we aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Leave a Reply