This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Biologische vanille poeder geeft veel producten een kleine boost. Anders zouden koekjes en cakes saai zijn, zouden chocolaatjes niet zo rijk van smaak zijn en zouden parfums niet zo zoet geurig zijn. Dus een wereld zonder vanille is als een wereld zonder muziek of geluid, omdat het dat ”kleine iets” geeft

Wat is Vanille Poeder?

Vanille (ook wel vanilla) komt van een kruidachtige wijnstok die tot de orchideeënfamilie behoort. Het is de enige van deze familie die wordt gebruikt voor industriële voedselproductie. De vanilleplant kan ongeveer 9 meter lang worden, de plant laat trompetvormige bloemen groeien die in peulen veranderen. Deze peulen ruiken lekker en worden vaak bonen genoemd.

Vanille werd voor het eerst gebruikt door de Maya’s, die het gebruikten om hun chocoladedranken op smaak te brengen. Na een lange tijd brachten de Europese ontdekkingsreizigers dit product naar Europa en sindsdien is het zijn populariteit gaan vergroten, zoals het nu bekend is. Tegenwoordig zijn er drie belangrijke telers van vanillebonen: Bourbon Vanilla, Tahitian Vanilla en Mexican Vanilla. Bourbon Vanilla wordt geteeld op het Bourbon-eiland in Madagaskar en is de grootste producent van Vanilla. De Bourbon-vanille heeft een gladde, krachtige, volle en assertieve smaak.

Is jullie Madagascan Vanilla biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de vanille die we gebruiken voor onze Vanilla Powder komt uit Madagascar. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze vanille is biologisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom biologisch gecertificeerd in de EU.

Hoe wordt jullie vanille gemaakt?

Ons vanille poeder heeft een superieure smaak, want afgezien van het met de hand plukken van de bonen, gebruiken we ook een koud extractieproces om smaak, aroma en voeding zorgvuldig te extraheren. Het soort boon en waar de vanille wordt geteeld, speelt een grote rol bij het produceren van het best smakende vanille poeder. Onze vanille wordt geteeld in Madagaskar, waar de beste vanille bonen vandaan komen. Ons vanille poeder heeft een romige, fluweelachtige textuur, een zeer rijke, aparte smaak en een natuurlijke zoete smaak. Het kan worden gebruikt in gebak, drankjes, desserts of een recept dat pure vanille kan bevatten.

Groothandel van vanille poeder

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch vanille poeder van een biologische superfood groothandel? Als groothandel biedt NutriBoost Vanilla poeder in bulkprivate label en white label aan. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint vanaf 20kg. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Vanille wordt in vele vormen gemaakt, een van deze vormen is poeder. Vanille poeder kan worden gevonden in de supermarkt, maar vindt u een hoogwaardige vanille poeder? Sommige fabrikanten gebruiken een kunstmatige vanilline die wordt verkregen uit een papierpulp in plaats van echte vanille bonen te gebruiken. Op de labels waar ze alleen naar verwijzen is een levensmiddelenadditief of natuurlijk aroma. Ongeveer 95% van alle vanille producten is kunstmatig gearomatiseerd. Bij Nutriboost bieden we een vanillepoeder gemaakt van puur vanille-extract. We gebruiken geen additieven, alcohol, kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen in onze poeder. Ons poeder is net zo puur als vanille poeder kan zijn.

Diensten

Onze biologische vanille is beschikbaar voor de volgende diensten die we aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our