Superfood recept: Chiazaad pudding
Met temperaturen van om en nabij de 30 graden dit weekeinde is een heerlijk verfrissende pudding extra lekker. Zeker als deze biologisch is en vrij is van onnodige toevoegingen.
Het superfood recept dat wij vandaag voor jullie hebben is een pudding van onder andere biologische chia zaden van NutriBoost.
Het recept voor de chiazaad pudding is als volgt:
3,5 Eetlepel Biologisch chiazaad van NutriBoost
250 ml Kokosrijst melk van alpro
1 Theelepel Biologische cacaopoeder van NutriBoost
Handje blauwe bessen
Zodra je alle ingrediënten hebt doe je de chiazaad, kokosmelk en de cacaopoeder in een bakje en meng je het door elkaar. Nadat alles netjes verdeeld is zet je het bakje met de ingrediënten vervolgens voor 3 uur in de koelkast. Haal het na 3 uur uit de koelkast en voeg er eventueel voordat je het serveert nog wat blauwe bessen aan toe. Je chiazaad pudding is klaar, nu genieten maar!