Blog

Biologische Bijenpollen

Biologische Bijenpollen

Biologische bijenpollen wordt ook wel “het perfecte voedsel” genoemd en is gemaakt door bijen. De bijen halen de pollen uit bloemen en planten en voegen daarna hun eigen nectar toe aan de pollen. Vervolgens wordt het verwerken tot kleine korreltjes. Wat overblijft als eindproduct zijn kleine, voornamelijk gele, bolletjes. Ook kunnen ze rood, paars, bruin, groen en grijs van kleur zijn. De bomen en de bloemen waar de bijen hun voeding uithalen bepalen de kleur van de pollen. Des te meer variatie aan kleuren des te beter.

Bewaarvoorschrift: Biologische bijenpollen kunt u het beste op een koele, donkere en droge plek bewaren.

Voordelen van Biologische Bijenpollen

In biologische bijenpollen tref je een variëteit aan verschillende voedingstoffen, zoals: vitamine B1, B2 en vitamine C. Alsmede ijzer, calcium, en circa 17 g eiwitten per 100 gram. Het aantal vitaminen, mineralen en overige voedingsstoffen verschillen per oogst/seizoen.

Hoe gebruik je bijenpollen?

Je zou bijenpollen gewoon kunnen inslikken als vitaminepillen. Aangeraden wordt om dagelijks ½ theelepels per te consumeren. Je zou de pollen ook kunnen toevoegen aan smoothies, yoghurt of aan groente.

Biologische bijenpollen groothandel

Als superfood groothandel en leverancier van noten, zaden en fruit, levert NutriBoost eveneens Biologische bijenpollen en conventionele Bijenpollen aan bedrijven. Dit product kan zowel in bulk als private label geleverd worden.

Voor een overzicht van ons gehele assortiment Superfoods, raden wij u aan om op onze pagina met ons volledige assortiment te kijken.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen omtrent dit product of onze diensten als superfood groothandel, vragen wij u om contact met ons op te nemen per telefoon of via het contactformulier.

Leave a Reply