Blog

Biologische Chlorella Tabletten

Biologische Chlorella tabletten

Chlorella is geen gewone huishoudelijke superfood, maar het is zo’n geweldig pakket aan voeding dat het bijna compleet is, vooral voor zo’n eenvoudige levensvorm.

Wat is Chlorella tabletten?

Chlorella is een eencellige algen en uit fossiele gegevens blijkt dat het ook een van de oudste organismen is die sinds de wereld begon te bestaan. Deze fossielen laten zien dat chlorella al zo’n 540 miljoen jaar geleden bestaat. Chlorella heeft vele verschillende mondiale veranderingen doorgemaakt, zoals: Schimmel, bacteriën, vervuiling en klimaatverandering. Om zo lang te overleven, moet het een eigenschap hebben die het gemaakt heeft zoals het is. Het vermogen om te verdragen kan zijn vanwege zijn ongewone structuur maar toch krachtig ontwerp. De wanden van de cel zijn bijvoorbeeld zo duurzaam dat zelfs zware metalen en giftige stoffen er niet in kunnen doordringen.  in plaats daarvan binden de celwand materialen zich aan de slechte stoffen om deze vervolgens veilig het lichaam uit te voeren. Chlorella heeft ook zijn eigen Chlorella Growth Factor (CGF) in het midden van zijn cellen, waardoor het zichzelf met een verbazingwekkende snelheid reproduceert,om het voortbestaan ​​van zijn soort te verzekeren.

Is uw Chlorella biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Chlorella die we gebruiken voor onze Chlorella tabletten is afkomstig uit China. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze Chlorella is organisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom EU-biologisch gecertificeerd.

Hoe wordt uw Chlorella gemaakt?

Bij Nutriboost besteden we extra aandacht aan het kweken van onze Chlorella, omdat het groeiproces erg belangrijk is voor ons eindproduct.

Onze Chlorella wordt gekweekt in vijvers waar zoet water wordt gebruikt dat is geëxtraheerd uit de diepe ondergrond en is gefilterd. Onze chlorella krijgt 22 uur zonneschijn per dag. Bij Nutriboost gebruiken we geen chemicaliën om onze producten te laten groeien, dus dit geldt ook voor onze chlorella: geen pesticiden, herbiciden of fungiciden. Onze chlorella wordt eenvoudig in natuurlijk zonlicht gekweekt met het water dat voorzichtig wordt gemengd om ervoor te zorgen dat nieuwe chlorella cellen gelijkmatig worden verdeeld.

We oogsten onze chlorella met de hand met behulp van een scherm met fijn gaas. Bij het oogsten wordt de chlorella zorgvuldig gewassen, maar in een korte tijd om kostbare voedingsstoffen te besparen. Na het wassen wordt de chlorella gedroogd met de hoogste technologie die vandaag beschikbaar is, gemalen en vervolgens verwerkt om de celwanden te breken. Zodra de chlorella is verwerkt, kunnen de voedingsstoffen worden verteerd door de menselijke darm en kunnen mensen eindelijk genieten van de voordelen van Chlorella.

Groothandel in Chlorella-tabletten

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch gerstegras poeder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt gerstegras poeder in bulk, private label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Diensten

Onze biologische chlorella is beschikbaar voor de volgende diensten die wij aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Leave a Reply