Blog

Biologische Neem Poeder

Biologische Neem poeder

De neemboom of ook wel de wonderboom genoemd, moet als superboom worden bestempeld, omdat deze een zeer hoge voedingswaarde heeft. Neem heet ook wel Azadirachta Indica

Wat is Neem?

De neemboom is een groenblijvende boom die deel uitmaakt van de mahonie familie die tot een 40 meter hoge boom kan groeien. De neemboom kan worden gevonden in India, maar ze groeien in een zeer grote hoeveelheid in Bangladesh, Pakistan en in de drogere regio’s van Afrika en Zuidoost-Azië.

De boom wordt al meer dan 5.000 jaar gebruikt voor genezing en andere doeleinden. Dit komt omdat alle delen van de boom kunnen worden gebruikt.

Is jullie Neem biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Neem die we gebruiken voor onze Neem Powder komt uit India. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze Neem is biologisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom EU-biologisch gecertificeerd.

Hoe wordt jullie neempoeder gemaakt?

Bij Nutriboost bieden we alleen een neempoeder dat puur is, zodat onze klanten weten dat we niets anders dan neemblaadjes, zaden en schors-extract gebruiken. Met deze delen van de boom maken we een poeder dat een volledig assortiment aan voedingsstoffen bevat. De Neem-onderdelen die we gebruiken voor onze poeder worden zorgvuldig geplukt onder strikte voorwaarden. Ons poeder bevat geen chemicaliën, andere producten en / of kunstmatige kleuren. Ons neempoeder heeft een zeer lange houdbaarheid, hierdoor kunt u lang genieten van ons neem poeder.

Groothandel van Neem poeder

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch Neem poeder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt Neem poeder in bulkprivate label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Diensten

Onze Organic Neem is beschikbaar voor de volgende diensten die wij aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.