Biologische Paarse Mais is een Peruaans superfood afkomstig van een subtropische plant. Deze plant groeit in de valleien van de Andes, waar hij ook wordt verbouwd.
Gebruik Biologische Paarse Mais Poeder
Biologische Paarse Mais Poeder wordt gemaakt door het eerst te drogen en dan de paarse maïskorrels te vermalen. In Peru wordt het veel gedronken en gebruikt men het in toetjes. De heerlijke smaak is het meest vergelijkbaar met die van standaard maïs.
Biologische Paarse Mais Poeder van NutriBoost kun je het beste bewaren op een koele, droge plaats. Bijvoorbeeld in een keukenkastje of een koele voorraadkast. Maar niet in de koelkast.
De aanbevolen dosering is 1 tot 2 afgestreken theelepels (ca. 1 tot 2 gram) per dag.
Je kunt biologisch paarse mais poeder van NutriBoost door een smoothie of sap roeren. Maar het is ook te gebruiken als ingrediënt in toetjes, fruitsalades of rauwe chocolade. Een verpakking Paarse Mais Poeder van NutriBoost bevat in totaal 125 gram.
Biologische Paarse Mais Poeder recepten
Kijk voor paarse mais poeder recepten op onze pagina met superfood recepten.