Blog

Biologische Reishi poeder

Biologische Reishi paddenstoel poeder

Reishi is een van de vele paddenstoelen. De Reishi Paddenstoel wordt ook wel ” paddenstoel van onsterfelijkheid ” genoemd. Dit komt omdat het voedingsstoffen bevat die je bij geen enkele andere paddenstoel zult vinden.

Wat is Reishi Paddenstoel Poeder?

Reishi is een houtachtige paddestoel met een bruin-paarse kleur en bruine sporen, het heeft een waaier-achtige vorm en het is aan de buitenkant glimmend, het lijkt bijna alsof het is gecoat.

Er zijn zes verschillende soorten Reishi paddenstoelen die worden gedeeld door kleur. Er zijn: Rode, Blauwe, Paarse, Zwarte, Gele en Witte Reishi.

Van al deze verschillende kleuren is de rode degene met de meest voedingswaarde. Dit betekent dat het ook de meest gebruikte is.

Reishi paddenstoelen bestaan ​​al meer dan 4000 jaar. Ze werden voor het eerst gebruikt in de Chinese geneeskunde, waar ze werden gebruikt om een ​​grote verscheidenheid aan ziekten te behandelen.

De Reishi paddenstoel groeit op de boomstronken en in rottend hout, voornamelijk van de pruimen- en eikenbomen. De reishi-paddenstoel groeit alleen in Japan, China en sommige gebieden in Azië waar ze in het wild groeien. de Reishi paddenstoel is moeilijk te vinden en dit maakt het ook tot een zeer zeldzame paddenstoel.

Is jullie Reishi biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Reishi die we gebruiken voor onze Reishi Mushroom Powder komt uit China. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze Reishi is organisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom biologisch gecertificeerd door de EU.

Hoe wordt jullie Reishi paddestoel poeder gemaakt?

Bij Nutriboost willen we de beste kwaliteit van onze producten bereiken, daarom kweken we onze Reishi paddenstoelen op natuurlijke bodems en in goede groeiomstandigheden. Ze worden gekweekt met vers, schoon water en met voldoende natuurlijk zonlicht om te zorgen dat ze tot hun maximale capaciteit groeien. Bij Nutriboost bieden we alleen 100% pure producten, dus je weet dat we geen andere producten aan ons Reishi poeder toevoegen en dat het niet is vermengd met kunstmatige stoffen.

Voordat we de reishi oogsten, zorgen we ervoor dat we alleen de beste paddenstoelen hebben. Na het oogsten begint het proces. In dit proces halen we we alle voedingswaarde uit de reishi, die vervolgens zal worden gebruikt om het 100% pure Reishi-poeder te maken.

Groothandel in Reishi Mushroom Powder

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch Reishi Mushroom powder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt Reishi Mushroom powder in bulkprivate label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Diensten

Onze Organic Reishi is beschikbaar voor de volgende services die we aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.