This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

Parameter Omschrijving
Botanische naam Physalis
Verpakkingsgrootte 20 Kilogram
Minimale Bestelhoeveelheid 20 Kilogram
Origine Peru
Uiterlijk Bessen
Beschikbaarheid Bulk, Private Label
Kwaliteit Biologisch
Houdbaarheid 12-24 maanden
Portiegrootte 1 kopje
Categorie Gedroogd Fruit

Inca bessen hebben vele namen. Andere bekende namen van de Inca bes zijn Kaapse kruisbes, Gouden bes of Azteekse bes. Het behoort tot de nachtschadefamilie en komt oorspronkelijk uit de hooggelegen tropische gebieden van Zuid-Amerika. Deze bes heeft het formaat van een knikker met een diep oranje kleur. Wanneer deze vrucht wordt gedroogd, geeft het een zoetzure, pittige smaak. De vrucht is rond en goudkleurig en bedekt met een schil en kan niet worden gegeten. De schil van de fruit geeft het een papierachtige textuur waardoor het uitnodigend is voor het oog. Het biedt ook een delicaat aroma en een bittere maar eigenaardige smaak. De inca bessen die wij aanbieden zijn beschikbaar in private label en bulkhoeveelheden voor distributeurs en importeurs. Wij leveren de beste rauwe producten die afkomstig zijn uit de Amazone in Peru. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar bulk diensten of private labeling.

Oorsprong van Inca bessen

De Inca-bes is een inheemse vrucht in Peru die in het wild groeit in over het algemeen droge en hete gebieden nabij de Andes. Bovendien zijn Colombia en Ecuador ook de oorsprong. Het is een noodzakelijk onderdeel van het dieet van de landelijke sector. Bij de groei worden geen synthetische pesticiden of meststoffen gebruikt. Daarom zijn ze Biologisch gecertificeerd. Inca bessen zijn een uitstekende aanvulling op veel recepten, of je kunt ze als een makkelijke snack nemen.

Hoe Inca bessen te gebruiken

Je kunt tijdens de lunch genieten van deze ongelooflijke gedroogde en Biologisch Inca bessen. Combineer ze met een mix met zaden en noten. Het heeft een pittige smaak die kan worden gecombineerd met zonnebloempitten, cashewnoten, cacaonibs en pecannoten. Als ze grof gehakt zijn, kunnen ze ook worden gebruikt met fruitbrood- en koekjes recepten, muesli of granola, muesli repen of muffins, chocolade en plakjes. U kunt levendige en pittige kleuren toevoegen aan salades, rijst en vulling. Incabessen smaken heerlijk bij zelfgemaakte augurken en chutneys.

Opslag

Houd ze uit direct zonlicht, plaats ze op een droge en koele plaats en bewaar ze in een luchtdichte verpakking. Het wordt aanbevolen om ze in de koelkast te bewaren.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our