This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

ParameterOmschrijving
Botanische naamCurcuma Longa
Verpakkingsgrootte
25 Kilogram
Minimale Bestelhoeveelheid25 Kilogram
OrigineChina, India
UiterlijkPoeder
BeschikbaarheidBulk, Private Label
KwaliteitBiologisch, Conventioneel
Houdbaarheid
24 maanden
Portiegrootte
1 theelepel
CategorieKruiden & Specerijen

Wat is Biologische Kurkuma Poeder?

Biologische Kurkuma Poeder, ook bekend als Turmeric powder, is een krachtig specerij afkomstig van de wortel van de kurkumaplant. Deze felgele specerij staat bekend om zijn gebruik in de traditionele keukens van Zuid-Azië en het Midden-Oosten, evenals in de Ayurvedische praktijken. Kurkuma is geliefd om zijn kenmerkende kleur, unieke smaak en een scala aan voordelen, welke wij vanwege wettelijke beperkingen helaas niet mogen vermelden. De biologische kurkuma poeder van NutriBoost wordt geoogst van diverse boeren in India. Dit enorme land is de thuisbasis van kurkuma, waar de wortel zich thuis voelt in een warm en vochtig klimaat. Deze diep oranje wortel staat bekend om zijn rijke smaak en eigenschappen. Elk van onze verpakkingen bevat puur, 100% biologisch kurkuma poeder, vrij van kunstmatige toevoegingen en conserveermiddelen.

Hoe wordt Biologische Turmeric Poeder Gemaakt?

Het proces van het maken van biologisch kurkuma poeder begint met de zorgvuldige teelt van de kurkumaplant. De wortels worden geoogst, zorgvuldig gewassen, en langzaam gedroogd bij lage temperaturen om de voedingsstoffen te behouden. Vervolgens worden ze vermalen tot een fijn poeder. Dit zorgvuldige proces garandeert dat het eindproduct zowel puur als van hoge kwaliteit is.

De historische oorsprong van kurkuma is Azië en het product behoort tot de gemberfamilie. Het is ook één van de meest gewaardeerde specerijen ter wereld. Daarnaast is kurkuma ook een van de goedkoopste kruiden ter wereld.

Waarom Biologisch Kurkuma Poeder Kopen?

  • Gezondheidsvoordelen: Bevat curcumine, bekend vanwege diverse gezonde eigenschappen.
  • Veelzijdigheid in Gebruik: Kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten, van curry’s en soepen tot thee en smoothies.
  • Natuurlijk en Biologisch: Vrij van kunstmatige toevoegingen en pesticiden, wat zorgt voor een zuiver en gezond product.
  • Kleur en Smaak: Voegt een levendige kleur en een unieke smaak toe aan elk gerecht.

Waar Biologische Kurkuma Kopen?

U kunt bij NutriBoost, als professional, Biologisch Kurkuma Poeder kopen. Wij bieden dit hoogwaardige specerij aan in verschillende verpakkingsgroottes. Zo kunt u dit bij ons inkopen in 100 gram, 1 kilogram en 25 kilogram verpakkingen. Ideaal voor retailers, gezondheidswinkels, en fabrikanten van voedingsproducten.

Groothandel Biologisch Kurkuma Poeder

Als B2B-leverancier bieden wij biologisch kurkuma poeder in bulk en private label aan. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn een uitstekende optie voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare leveringen van hoogwaardige specerijen.

Private Label Kurkuma Poeder

Bent u op zoek naar hoogwaardige kruiden en specerijen, om onder uw eigen merk te verkopen? Met de biologische kurkuma poeder van NutriBoost bent u dan goed op weg. Wij bieden een volledige private label service aan. Dit is inclusief eventueel ontwerp van de verpakking en etiketten. Daarnaast kunt u bij ons al starten met slechts een paar stuks als minimale afname.

Pluspunten

  • Veelzijdig in gebruik, van koken tot aan wellness-producten
  • Biologisch en natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen

Hoe gebruikt u Curcuma Poeder

De stengel en wortels van de Curcuma Longa plant worden gebruikt om kurkuma Poeder van te maken waardoor het een sterk peperige smaak krijgt. Het heeft een fel gele of oranje kleur en is een van de meest gebruikte kookingrediënten in Zuid-Azië. Er is veel vraag naar, niet alleen vanwege de lage prijs of zeldzaamheid, maar ook vanwege de kleur en smaak. Daarnaast wordt het ook gebruikt om kleding te verven. Hindoes gebruikten bij hun ceremonies ook kurkuma poeder om gekleurde pasta’s te maken.

Vanwege zijn peperige smaak en kleur is kurkuma Poeder een essentieel ingrediënt geworden voor risotto’s, curries, cakes, soepen en veel andere voedingsmiddelen over de hele wereld, vooral in Azië, Europa en Afrika. Gebruiken het dus vooral om de smaak van soepen en curries te versterken. Of voeg het toe aan geroosterde groenten. Tot slot kan kurkuma van melk een rijke verwarmende drank maken. Zoals u leest zijn de mogelijkheden met dit product eindeloos. Voedsel wordt gevuld met een unieke smaak wanneer er gemalen kurkuma-poeder aan wordt toegevoegd.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our