Parameter | Omschrijving |
Botanische naam | Spinacia oleracea L. |
Verpakkingsgrootte |
20 Kilogram |
Minimale Bestelhoeveelheid | 20 Kilogram |
Origine | Europa |
Uiterlijk | Poeder |
Beschikbaarheid | Bulk, Private Label |
Kwaliteit | Biologisch |
Houdbaarheid |
12 – 24 maanden |
Portiegrootte |
1 theelepel |
Categorie | Kruiden en Specerijen |
De spinaziepoeder die wij aanbieden is 100% biologisch en afkomstig uit Europa. We hebben verse spinazieblaadjes gebruikt om spinaziepoeder te maken. Voor dit proces worden eerst de spinazieblaadjes met zorg gedroogd en vervolgens gemalen om spinaziepoeder te maken. Spinazie poeder heeft een fijne milde spinazie smaak met een dof groene kleur.
Spinazie Poeder Origine
De oorsprong van spinazie is het Midden-Oosten, met name Perzië, dat nu Iran wordt genoemd. Tussen 800 n.Chr. Tot 1200 n.Chr. Brachten Moors spinazie naar Spanje. In 1809 begon de teelt van spinazie in de VS.
Hoe gebruikt u spinaziepoeder?
Alle bovengrondse delen, zaden en bladeren van de spinazieplant worden gebruikt om spinaziepoeder te maken. U kunt deze spinazie poeder toevoegen aan salades, smoothies, ovenschotels, wokgerechten, soepen en andere gerechten. Het kan ook worden bewaard voor later gebruik. Je krijgt een geweldige smaak door spinaziepoeder toe te voegen aan noedels, verse pasta en brood. Spinaziepoeder is ook heerlijk om te gebruiken in snel brood, muffins en gistbrood. Andere overheerlijke combinaties van spinazie poeder zijn met zongedroogde tomaten en kruiden.