This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

ParameterOmschrijving
Botanische naamMalpighia glabra
Verpakkingsgrootte 20 Kilogram
Minimale Bestelhoeveelheid20 Kilogram
OrigineBrazilie, VS
UiterlijkPoeder
BeschikbaarheidBulk, Private Label
KwaliteitBiologisch
Houdbaarheid 24 maanden
Portiegrootte 1-2 theelepels
CategorieSuperfoods, Gevriesdroogd Fruit

 

 

Biologisch acerola poeder is een fijn, natuurlijk poeder gemaakt van de acerolakers, een tropische vrucht bekend om zijn helderrode kleur en subtiele zoetzure smaak. Dit poeder wordt biologisch geproduceerd, wat inhoudt dat het vrij is van synthetische pesticiden en kunstmeststoffen. Het wordt veel gebruikt in de voedselindustrie als natuurlijke smaak- en kleurstof.

Acerola is bekend onder verschillende namen, zoals West-Indische kers, Barbados-kers, Cereza en Puerto Ricaanse kers. Het is een inheemse vrucht van West-Indië alsmede subtropisch en tropisch Amerika. Californië staat bekend om de groei van Acerola, en nu produceren ook veel andere tropische en subtropische streken goede kwaliteit acerola. De belangrijkste producent van de Acerola-plant is Brazilië. Een van de eilanden in de Caraïben hecht zodanig veel belang aan de gewassen van de Acerola dat ze extreme voorzorgsmaatregelen nemen als het een snijseizoen is. Het is een vrucht die bij de teelt vers wordt gegeten en geperst. Het vruchtvlees van de vrucht geeft een suikerachtige smaak en aroma, maar is ook zuur. Als de bessen groen zijn, beginnen boeren met oogsten omdat ze bijna twee keer zoveel vitamine C hebben dan wanneer ze rijp zijn. Onze gevriesdroogde acerola stamt uit Brazilië, de grootste producent van acerola ter wereld. Wanneer het fruit wordt geoogst, begint het snel te bederven en kan het na 3 tot 5 dagen onbruikbaar worden. Daarom bewaren wij de acerola in de vorm van poeder door deze te drogen en in te vriezen.

Hoe wordt Acerola Gemaakt?

Acerola poeder wordt vervaardigd door het oogsten van rijpe acerola vruchten, die vervolgens worden gewassen, gepureerd en zorgvuldig gedroogd, vaak via een vriesdroogproces om hun natuurlijke kenmerken te behouden. Het eindresultaat is een fijn poeder dat de essentie van de vrucht in een handige, veelzijdige vorm behoudt.

Waarom Acerola Poeder Kopen?

Acerola poeder is een populaire keuze voor het toevoegen van een natuurlijke fruitige smaak en kleur aan een reeks producten, waaronder smoothies, sappen, yoghurt en bakproducten. De subtiele smaak en veelzijdigheid maken het een uitstekend ingrediënt voor creatieve culinaire toepassingen.

Waar Acerola Kopen?

Voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig biologisch acerola poeder, is onze groothandel de ideale bron. Wij bieden dit veelzijdige product aan in verschillende verpakkingsgroottes, geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, waaronder producenten, bakkerijen en gezondheids- en welzijnsbedrijven.

Groothandel Biologische Acerola Poeder

Als gespecialiseerde B2B-leverancier, bieden wij biologisch acerola poeder aan in bulk, waarmee we voldoen aan de behoeften van diverse zakelijke klanten. Daarnaast kunnen wij dit product ook in private label aanbieden voor eenieder die dat wenst. Ons poeder is van de hoogste kwaliteit en wordt geleverd met een garantie van versheid en zuiverheid. Wij bieden flexibele bestelopties en betrouwbare levering om uw bedrijf optimaal te ondersteunen. De acerola die wij aanbieden is 100% puur en bevat geen onzuiverheden. Als zodanig wordt het niet gemengd met bijvoorbeeld maltodextrine.

Private Label Acerola Poeder

Ons Private Label programma biedt u de mogelijkheid om biologisch acerola poeder te verkopen onder uw eigen merk. Dit programma is ideaal voor bedrijven die hun assortiment willen uitbreiden met hoogwaardige, biologische producten. Wij ondersteunen u in het gehele proces, van productselectie tot het ontwerp en de productie van uw eigen verpakking.

Acerola Poeder Gebruiken

Ons product is gemaakt van hoogwaardige biologisch acerolasap dat is gedroogd, ingevroren en gemalen. Je kunt de acerola Poeder gebruiken in yoghurt, smoothies en sappen. De vrucht biedt niet alleen smaakvolle voordelen voor de mens, maar biedt ook voedsel voor vogels en nectar voor vlinders. Het volledig gerijpte fruit kan rauw of geconserveerd worden gekookt of gegeten.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our