This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

ParameterOmschrijving
Botanische naamTheobroma cacao
Verpakkingsgrootte 15 Kilogram
Minimale Bestelhoeveelheid15 Kilogram
OrigineAfrika, Zuid Amerika
UiterlijkMunten, Wafers
BeschikbaarheidBulk, Private Label
KwaliteitBiologisch, Conventioneel
Houdbaarheid 24 maanden
Portiegrootte 1 theelepel
CategorieSuperfoods

 

 

 

De cacaoboom groeit in tropische streken over de hele wereld en heeft een vrucht die ons cacaoboter geeft. Zaadpitten zijn de bron van de boter en deze wordt verder verwerkt om zijn gebruinde kleur te krijgen met een aangenaam cacao-aroma, net als chocolade.

Cacaoboter is een puur plantaardig vet dat wordt gewonnen uit cacaobonen en is volledig natuurlijk. Cacaobonen zijn de vrucht van de cacaoboom. We halen ook bonen van cacaovruchten die worden gebruikt om chocolade van te maken. Wafers worden ook wel druppels genoemd en zien er uit als kleine munten.

Cacaoboter wafers Origine

Cacaoboter is het meest bekend als het ingrediënt dat in chocolade wordt gebruikt vanwege zijn smeltende eigenschappen en consistentie. Het is een natuurlijke vrucht met veel vet en wordt gewonnen uit cacaobonen. Het is ook bekend als de chocoladeboom, afgeleid van de Maya-term Xocolatl dat chocolade betekent. Het komt voor in lichtgele kleur en heeft een uitstekende kwaliteit met heerlijke chocolade aroma en geur.

Hoe cacaoboter wafers te gebruiken

Hoewel het uiterlijk en het aroma van cacaoboter veel op chocolade lijken, is de smaak neutraal en ongrijpbaar. Het kan op beide manieren worden gebruikt, voor schoonheidsproducten en zuivelvrije artikelen.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our