Parameter | Omschrijving |
Botanische naam | Chenopodium quinoa |
Verpakkingsgrootte | 25 Kilogram |
Minimale Bestelhoeveelheid | 25 Kilogram |
Origine | Bolivia, Ecuador, Peru |
Uiterlijk | Granen |
Beschikbaarheid | Bulk, Private Label |
Kwaliteit | Biologisch, Conventioneel |
Houdbaarheid | 24 maanden |
Portiegrootte | 100 gram |
Categorie | Zaden & Granen |
Het mengsel van biologische zwarte, rode en witte quinoa wordt drie kleuren quinoa genoemd. Ofwel quinoa tricolore cq. quinoa mix. Het heeft een knapperige en luchtige textuur met een nootachtige smaak. De driekleurige quinoa die we aanbieden is Biologisch en komt uit Peru en Bolivia. Quinoa is een plantenzaad, maar mensen beschouwen het als een graan. Omdat quinoa tricolore wordt gevormd door het mengen van rode, witte en zwarte quinoa, heeft het een gemengde smaak, eigenschappen en textuur. Driekleurige quinoa kan een fantastische kleur aan uw gerechten toevoegen.
Quinoa Tricolor Origine
Zuid-Amerika is de oorsprong van quinoa. Het wordt voornamelijk gekweekt om zijn eetbare zaden. Deze kruidachtige plant groeit als een graangewas. Witte quinoa heeft de lichtste textuur en delicate smaak, waardoor het bij het koken luchtiger is dan zijn andere tegenhangers. Als we het hebben over rode quinoa, heeft het een meer hartelijke en taaie textuur, een rijkere smaak en een meer nootachtige smaak in vergelijking met witte quinoa.
Hoe Quinoa Tricolore te gebruiken
De beste manier om driekleuren quinoa te gebruiken, is met ochtendpap. Maar het kan ook op dezelfde manier worden gebruikt als de zwarte en rode quinoa vanwege zijn knapperige smaak.