Blog

Biologische Ashwagandha Poeder

Biologische Ashwagandha poeder

Dit kruid komt oorspronkelijk uit India. In India is het geloof dat er harmonie is tussen geest, gedachten en lichaam. Toen deze harmonie verstoord was, werden we ziek, maar de Indianen gebruikten vervolgens krachtige kruiden zoals Ashwagandha (ook wel Withania Somnifera) om dit te genezen. Niet iedereen heeft toegang tot de verse vorm van dit kruid, in dat geval wordt het biologische Ashwagandha poeder gebruikt

Wat is Ashwagandha Poeder?

Ashwagandha is een exotisch kruid dat afkomstig is uit India maar ook voorkomt in Midden-Oosten Afrika en Noord-Afrika. Ashwagandha groeit momenteel ook in milde klimaten in de VS.

Ashwagandha groeit aan struiken en deze struiken zijn erg klein en gevuld met ovale bladeren, geel-groene bloemen en die kleine rood-oranje vruchten. Ashwagandha die oorspronkelijk uit de wortels en bladeren van de plant kwam, werd meer dan 4000 jaar in de geneesmiddelenindustrie gebruikt.

Is jullie Ashwagandha biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Ashwagandha die we gebruiken voor onze Ashwagandha Powder komt uit India. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze Ashwagandha is biologisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom biologisch gecertificeerd in de EU.

Hoe wordt jullie Ashwagandha Poeder gemaakt?

Ons Ashwagandha-poeder is gemaakt zonder chemicaliën, alcohol of synthetische oplosmiddelen te gebruiken. Als de Ashwagandha volwassen is, oogsten we hem en laten hem drogen onder de zon, zodat de ashwagandha zijn voedingsstoffen niet verliest. na het droogproces worden deze gemalen tot het rauwe, biologische Ashwagandha poeder. Voordat het poeder wordt ingepakt, wordt het strikt geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat ons product van topkwaliteit is.

Groothandel van Ashwagandha Powder

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch Ashwagandha poeder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt Ashwagandha poeder in bulkprivate label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Weet je wat er in je ashwagandha-poeder zit? Weet je zeker dat het pure ashwagandha-extract is? Hoewel er tegenwoordig zoveel soorten supplementen, poeder en andere ashwagandha producten op de markt zijn, zullen maar heel weinig van hen kwaliteitstests doorstaan ​​als er ooit een op hen wordt uitgevoerd. Sommige tonen een ashwagandha product dat is aangetast door chemicaliën of ashwagandha poeder met additieven. Ons biologische ashwagandha poeder is echter puur.

We zijn ervan overtuigd dat ons ashwagandha poeder de volledige samengestelde voedingskracht van rauwe ashwagandha heeft. Dat is waarom we weten dat het zal leveren wat het moet opleveren. Het volledige spectrum van verbindingen, essentiële vitamines en mineralen in een glad geconcentreerd poeder van zuiver Ashwagandha extract. Dat is het eerste teken van de kwaliteit van ons ashwagandha poeder.

Diensten

Ons biologische Ashwagandha Poeder is beschikbaar voor de volgende diensten die we aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Leave a Reply