Blog

Biologische Rijst Proteïne Poeder

Biologisch Rijst Proteïne Poeder

Biologische Rijst Proteine Poeder is een eiwitsupplement met een hoge eiwitconcentratie. Namelijk zo’n 80% eiwit per 100 gram. Het is een supplement dat voornamelijk wordt gebruikt door sporters, bodybuilders en mensen die er voor willen zorgen dat hun lichaam in topvorm blijft. Voor veganisten en vegetariers is het eveneens een bruikbaar supplement. Het voordeel is dat Biologische Rijst Proteine Poeder meestal gemakkelijk te verteren en niet allergeen is.

Rijst is een zeer belangrijk voedsel voor mensen, dit omdat het een voedingswaarde heeft die goed is voor het lichaam. Rijst is niet het meest smakelijke wat er is, daarom wordt het verwerkt in rijst proteïne poeder.

Wat is Rijst Proteïne Poeder?

Rijst komt oorspronkelijk uit Azië en heeft meer dan 40.000 cultivars. De meest populaire soorten uit rijst zijn de Japonica en Indica. Rijst is een voedsel met veel koolhydraten en eiwitten, maar het bevat weinig vet en stikstof en het is ook glutenvrij. Dit is ook een van de belangrijkste redenen waarom rijst proteïne poeder werd gemaakt. Rijst is al meer dan 10.000 jaar een voedsel voor de menselijke soort. Dit begon in China en verspreidde zich vervolgens naar Sri Lanka, India, Griekenland, Perzië en andere continenten. Rijst kan groeien in woestijnen maar ook in de westlanden, daarom is het een van de meest gegeten voedingsmiddelen ter wereld. Rijst Proteïne Poeder kan worden gemaakt van de proteïnen die komen uit bruine rijst of witte rijst. Voor wat betreft plantaardige proteines zijn er als alternatief: Zonnebloempit proteine, Hennep Eiwit en Erwten protein poeder.

Is jullie Rijst Proteïne Poeder biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Rijst Proteïne die we gebruiken is afkomstig uit Europa en China. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze rijst proteïne is biologisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom biologisch gecertificeerd in de EU.

Hoe wordt jullie Rijst Proteïne gemaakt?

Bij Nutriboost maken we alleen 100% pure producten, dit betekent dat er geen chemicaliën of kunstmatige toevoegingen aan onze producten zijn. We zorgen ervoor dat ons Organic Rice Protein Powder is gemaakt van 100% zuiver extract van rijsteiwitten. Onze rijst proteïne heeft een zachte textuur die perfect is voor smoothies.

Groothandel in Rijst Proteïne NL

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologische Rijst proteïne poeder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt Rijst proteïne poeder in bulkprivate label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Diensten

Ons biologische Rijst Proteïne poeder is beschikbaar voor de volgende diensten die wij aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Tags:

Leave a Reply