Zonnebloempitten Bakery zijn gepelde en verwerkte zonnebloemolie zaden. Ze zijn kleiner van formaat met ronde vormen en zoete smaak. Bakkerij Zonnebloempit hebben een hoog gehalte aan olie. Daarom zijn ze donkerder van kleur. De zoetigheid van de zonnebloempitten van de bakker is groter van formaat, bleker van kleur en gemakkelijk te bijten.
Zonnebloempitten Bakery Origine
Zonnebloem is een van de eerste planten die in Amerika wordt gekweekt en al duizenden jaren door de inboorlingen wordt gebruikt. Peru en Mexico worden beschouwd als de oorsprong van de zonnebloemen. De Spanjaarden brachten de zonnebloem terug naar Europa. Daarna verspreidde het zich ook naar andere landen en werd het een van de meest populaire oliezaden ter wereld. De bloemen van de plant bevatten bundels zaden in hun zwarte of grijze omhulsels, die een druppelvorm hebben.
Hoe Zonnebloempitten Bakery te gebruiken
Je kunt dit product gebruiken in bakkerijproducten en zonnebloemolie, maar het kan ook als tussendoortje worden gegeten.