Blog

Biologische Cacao Poeder

Biologische Cacao Poeder

In de wereld zijn veel smakeloze voedingsmiddelen met veel voedingsstoffen, maar er is een gezond voedingsmiddel dat rijk is aan voedingsstoffen en ook een geweldige smaak heeft: Cacao. Niet alles met cacao is goed voor je, want sommige dingen die gemaakt zijn van cacao zoals chocolademelk zijn meer een snoepje met veel suiker en andere toegevoegde producten. De ” gezonde ” chocolade moet minimaal 70% cacao bevatten. Hoe hoger dit percentage hoe beter!

Wat is cacao poeder?

Cacaopoeder wordt voornamelijk gebruikt om echte chocolade te maken. Het rauwe cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaobonen, maar alleen van het resterende deel, omdat het vetgedeelte van de bonen wordt gebruikt om de cacaoboter te maken. Cacaopoeder en rauw cacaopoeder verschillen sterk van elkaar, omdat het normale cacaopoeder wordt verwarmd waardoor veel voedingsstoffen verdwijnen en met rauw cacaopoeder dit niet wordt gedaan en dus alle voedingsstoffen heeft bewaard.

Is jullie Cacao biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Cacao die we gebruiken voor onze Cacao Poeder komt uit Peru, Ecuador of de Dominicaanse Republiek. De verwerking vindt plaats in Nederland. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze Cacao is biologisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom EU-biologisch gecertificeerd.

Hoe wordt jullie Cacao poeder gemaakt?

Ons rauwe cacaopoeder komt van de cacaoboom. Wanneer de vruchten worden geoogst, scheiden we de cacaoboter van de bonen. De resterende cacao stukken die we gebruiken om ons poeder te maken. Deze stukjes zijn gebroken en gezeefd en maken een van de beste rauwe biologische cacao poeder. Ons rauwe biologische cacao poeder is erg gezond en kan voor veel recepten worden gebruikt.

Groothandel in Cacao Poeder NL

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch cacao poeder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt cacao poeder in bulkprivate label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Bij NutriBoost zijn de volgende overige cacao producten ook beschikbaar:

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

Diensten

Ons biologische cacao poeder is beschikbaar voor de volgende diensten die we aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Tags:

Leave a Reply