Blog

Biologische Carobe Poeder

Biologische Carobe Poeder

Biologische Carobe poeder is afkomstig van de peulvruchten van de Carob boom. Deze boom staat ook wel bekend als de ‘Johannesbrood boom’. De Carob boom groeit veelvuldig in het Middellandse Zeegebied, maar wordt ook wereldwijd gekweekt.

Carob bestaat uit twee hoofdbestanddelen, namelijk pulp (90%) en zaad (10%). Het pulp bestaat voor ongeveer 50% uit natuurlijke suikers zoals sucrose, glucose, maltose, fructose en polysachariden.

Een heerlijke natuurlijke biologisch gecertificeerde zoetstof waarmee je dranken en zoete lekkernijen een natuurlijke extra smaakdimensie geeft.

Biologische Carobe Poeder kunt u het beste op een koele, donkere en droge plek bewaren.

Gebruik en dosering biologische Carobe Poeder

Biologische Carobe poeder wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke zoetstof. Het is vooral een heerlijke combinatie met rauwe cacao. Ook wordt carob wel gebruikt als vervanger van cacao.

Gebruik biologische Carobe poeder als zoetstof in smoothies, shakes, verschillende soorten rauwe taarten, cakes, koeken, gebak en toetjes. De dosering van carob kan naar smaak worden afgestemd.

De smaak van carobe is zoeter dan die van cacao en heeft een lichte karamel-achtig karakter. Onze biologische carobe poeder is afkomstig uit Italie.

Carobe Poeder groothandel

Als superfood groothandel en leverancier van noten, zaden en fruit, levert NutriBoost eveneens biologische Carobe Poeder en conventionele Carobe Poeder aan bedrijven. Dit product kan zowel in bulk als private label geleverd worden.

Indien u meer informatie wenst te ontvangen omtrent dit product of onze diensten als superfood groothandel, vragen wij u om contact met ons op te nemen per telefoon of via het contactformulier.

Leave a Reply