Blog

Biologische Spirulina Tabletten

Biologische Spirulina tabletten

Spirulina is het enige voedsel dat echt de titel ” Superfood ‘verdient, dit komt omdat het de meest geconcentreerde hoeveelheden eiwitten van alle voedingsmiddelen heeft, dit is ongeveer 67% tot 71%. Spirulina bevat ook veel voedingsstoffen zoals: alle acht essentiële aminozuren, vitamine A, B, E, K, Calcium, ijzer, magnesium, chlorofyl, fytonutriënten, enzymen en nog veel meer.

Wat is Spirulina tabletten?

Hoewel spirulina een blauwgroene kleur heeft, is het geen kruid, plant of algen. Spirulina (Arthrospira) is eigenlijk een organisme dat tot de familie van cyanobacteriën behoort. Spirulina groeit op warme meren en rivieren. Spirulina vormt een groene mat op het oppervlak van het water.

Spirulina is een eenvoudige levensvorm die zijn eigen energie produceert door fotosynthese. Er wordt aangenomen dat deze ”algen” de atmosfeer in de wereld hebben doen veranderen van kooldioxide naar zuurstof, waardoor andere vormen van leven kunnen bestaan. De commerciële productie van spirulina werd voor het eerst geïnitieerd door een Frans bedrijf in de jaren 1970 en toen volgden Japan en de VS. Toen mensen zich meer bewust werden van spirulina, begonnen ze beter naar deze ”algen” te kijken en ontdekten dat het een verbazingwekkende hoeveelheid voedingsstoffen bevat.

Is jullie Spirulina biologisch gecertificeerd?

Ja! We zijn gecertificeerd door SKAL en de Spirulina die we gebruiken voor onze Spirulina-tabletten is afkomstig uit China. Het is niet nodig om pesticiden, herbiciden, fungiciden en andere schadelijke chemicaliën te gebruiken, omdat ze worden gekweekt in van nature vruchtbare gronden, we hoeven er geen kunstmatige meststoffen op te gebruiken. Onze Spirulina is organisch gecertificeerd door SKAL Biocontrole en is daarom EU-biologisch gecertificeerd.

Hoe is jullie Spirulina gemaakt?

Onze spirulina wordt gekweekt op een schiereiland in China. Dat verre is van de verstedelijkte gebieden, omdat dit het water kan vervuilen. De locatie waar onze spirulina groeit krijgt veel uren zonneschijn en het heeft een consistente warme temperatuur. Deze factoren zijn erg belangrijk voor het kweken van spirulina en om de beste kwaliteit te bereiken. De Spirulina wordt voor de eerste keer geoogst na twee maanden van continue groei. Het oogsten begint met het verwijderen van de spirulina uit het water met een fijn zeefgaas. De spirulina wordt vervolgens gezeefd voordat het wordt overgebracht naar een vijver waar de spirulina wordt gewassen en met de hand wordt geplukt. Met deze methode zorgen we ervoor dat alleen pure spirulina wordt gebruikt. Na het reinigen zal de spirulina worden overgebracht naar een droogkamer om het vocht te verwijderen op een manier die de voedingswaarde van de spirulina behoudt. Na het droogproces wordt het spirulina tablet gemaakt.

Groothandel in Spirulina tabletten

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kwaliteit biologisch gerstegras poeder van een biologische superfood groothandel? NutriBoost biedt gerstegras poeder in bulkprivate label en white label. We kunnen onze producten overal in Nederland en in heel Europa leveren. Onze leveringscapaciteit begint van 20 kg tot volledige containers. Neem contact met ons op voor meer informatie over bestellen.

Kwaliteitscontrole

We begrijpen dat u op zoek bent naar een product van hoge kwaliteit. NutriBoost is IFS en biologisch gecertificeerd en al onze producten zijn volledig geanalyseerd.

We nemen de kwaliteit van onze producten zeer serieus en om zeker te zijn dat ons eindproduct vrij is van lood, kwik en andere verontreinigingen, testen we routinematig onze spirulina op de aanwezigheid van zware metalen. Het eindproduct is puur, onvervalst premium raw spirulina poeder dat de oorspronkelijke voedingsstoffen en een blauwgroene kleur bevat.

Diensten

Onze biologische Spirulina is beschikbaar voor de volgende diensten die wij aanbieden:

Kijk voor meer informatie over onze services op de individuele service pagina of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Leave a Reply